9.7 C
Novi Sad
subota, 8. maja, 2021.

„Zarobljeni u Indiji“

Popularno

Ako vam je teško palo zatvaranje u sopstvenim domovima, ograničeno kretanje, minimalni kontakt sa ljudima zajedno sa neizvesnošću zbog koronavirusa, zamislite da vam se sve to desilo na obodima indijske džungle u nomadskim uslovima za život. Upravo tako, tokom pet meseci, izgledali su dani jednog Novosađanina, koji je zbog zatvaranja granica ostao zarobljen na tuđoj farmi okružen leopardima, škorpijama i zmijama.

Okružen zelenilom dvorišta u rodnom Novom Sadu ovako Kristian al Drubi započinje priču o svojoj avanuturi, zbog koje ga u medijima nazivaju Robinzonom Krusom.

Izbeći kobru, kupati se sa kofom vode, navići se na to da kuhinje u indijskoj džungli imaju barem jednog pacova, kao i da je đon od sandale u čaju neretka pojava, bio je opis njegove svakodnevice kada je usled zatvaranja granica ostao zarobljen u Indiji.

Pozorišni performer-frilenser polusirijskog porekla kaže da mu je otvaranje Jutjub kanala i pisanje knjige rasteretilo misli.

Dok ljudi čitaju njegovu knjigu „Zarobljeni u Indiji“ Kristian razmišlja da kada prođe korona, u Indiju povede i druge avanturiste, u kojoj kako ističe, na primer, mogu da jedu specijalitet od prženih mrava i vide šta zapravo znači velika gužva u saobraćaju.

Izvorrtv.rs

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime

Poslednje objave

Humani Somborci napravili tri specijalna bicikla, „nema novca kojim se te stvari mogu kupiti“

Za Sombor se govori da je grad bicikala. Ljubav prema biciklizmu, rekreaciji i turizmu spojila je grupu Somboraca u...

Možda vam se svidi: