9.2 C
Novi Sad
četvrtak, 15. aprila, 2021.

Predstava „Princeza Zlatka u kraljevstvu boja” stiže u Sombor

Popularno

U subotu 6. marta će se u Narodnom pozorištu Sombor u podne održati interaktivna predstava za decu i odrasle „Princeza Zlatka u kraljevstvu boja”, za koju će ulaznice biti besplatne.

Nevid teatar je turneju po Srbiji sa ovom predstavom započeo u Centru za kulturu Smederevo, rekao je reditelj Marko Dukić. Kompletan program odvija se u okviru projekta „Obrazovanje kroz igru” koji implementira u partnerstvu sa Udruženjem dramskih umetnika Srbije. Pored predstave biće realizovano 20 dramskih interaktivnih radionica za decu uzrasta od četiri do šest, odnosno od devet do 14 godina starosti.

Radnja predstave prati princezu Zlatku, princezi vila i vilenjaka iz Žutog kraljevstva, koja oplemenjuje svoj život upoznajući kraljevstva raznih boja, te na taj način razara predrasude svoga oca, Kralja Žutka, i prikazuje deci da je svet obogaćen raznolikostima ujedno bogatiji i sadržajniji svet.

Karte se mogu podići na biletarnici Narodnog pozorišta Sombor.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime

Poslednje objave

„Zarobljeni u Indiji“

Ako vam je teško palo zatvaranje u sopstvenim domovima, ograničeno kretanje, minimalni kontakt sa ljudima zajedno sa neizvesnošću zbog...

Možda vam se svidi: