9.2 C
Novi Sad
četvrtak, 15. aprila, 2021.

Međunarodni turnir u basketu tri na tri za vikend u Novom Sadu

Popularno

Novi Sad će predstojećeg vikenda biti domaćin Međunarodnog turnira u basketu tri na tri na kojem će, osim Srbije, učestvovati još deset zemalja. Našoj selekciji će taj turnir biti najbolja moguća provera za Olimpijske igre.

U novosadskom Spensu počele su pripreme reprezentacije Srbije u basketu tri na tri, a cilj je jasan – osvajanje zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju na kojem će taj sport imati i debi. Srbija na njima slovi za jednog od glavnih favorita.

Jedan od najboljih testova za to kako će se naši basketaši na leto nositi sa epitetom favorita na Olimpijskim igrama jeste i međunarodni turnir u Novom Sadu tokom predstojećeg vikenda. Nažalost, navijači neće moći da prisustvuju utakmicama, ali neće biti uskraćeni majstorije srpskih basketaša.

Ukupno će učestvovati 11 zemalja, ali usled otkazivanja reprezentacije Slovenije zbog epidemiološke situacije, postoji mogućnost da učestvuje i drugi tim Srbije.

Izvorrtv.rs

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime

Poslednje objave

„Zarobljeni u Indiji“

Ako vam je teško palo zatvaranje u sopstvenim domovima, ograničeno kretanje, minimalni kontakt sa ljudima zajedno sa neizvesnošću zbog...

Možda vam se svidi: