12 C
Novi Sad
ponedeljak, 20. septembra, 2021.

Instagram konačno uvodi dugo čekanu opciju

Popularno

Instagram navodno pokušava da poboljša svoje iskustvo na radnoj površini, što trenutno omogućava korisnicima da vide postove, ali ne i da ih kreiraju. Prema jednom programeru aplikacije, Instagram bi uskoro mogao da dozvoli korisnicima da objavljuju poruke sa veb interfejsa radne površine.

Prema snimcima ekrana nove funkcije, korisnici će moći da prevlače i ispuštaju slike sa svog računara, da ih kropuju, dodaju filtere, uređuju i gotovo sve ostalo što biste očekivali od procesa na mobilnom uređaju, ali sada na desktopu. 

Čini se da je jedini propust mogućnost snimanja slike sa kamere na uređaju, iako je ova funkcija dostupna u mobilnoj veb verziji aplikacije. Ovo isto ograničenje je prisutno kod IGTV video zapisa, koji su trenutno jedina opcija za kreiranje Instagram postova iz radnog okruženja.

Instagram je aplikacija uglavnom namenjena mobilnim uređajima dostupna čak i na najboljim jeftinim Android telefonima. Ipak, veb interfejs za radnu površinu može dobro doći nekima koji više vole da gledaju slike i video na većem ekranu, a ne poseduju tablet.

Nejasno je da li Instagram planira da dozvoli korisnicima da kreiraju druge vrste postova sa vaše radne površine, poput IG priča ili Reels.

Paluzzi navodi da funkcija možda neće stići uskoro pošto se interno razvija, ali izgleda da je spremna sudeći po ovim snimcima ekrana.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime

Poslednje objave

Sremska Rača, selo bogate istorije, nestaje ili čeka bolju budućnost?

Sremska Rača je naselje u Srbiji u opštini Sremska Mitrovica u Sremskom okrugu i 35 km je udaljena od...

Možda vam se svidi: