11 C
Novi Sad
utorak, 21. septembra, 2021.
KATEGORIJE:

Instagram će Swipe Up gestikulaciju zameniti stikerima od 30. avgusta

Popularno

Instagram, prema navodima, planira da odbaci Swipe Up gestikulaciju za pristup linkovima u Stories i zameniće je stikerima. Neki korisnici ističu da su dobili obaveštenja u okviru aplikacije, koja ukazuju na ovu izmenu i biće implementirana od 30. avgusta.

Korisnici koji postave Instagram Stories mogu dodati linkove u njih, a oni koji pregledaju sadržaj trenutno mogu da koriste Swipe Up gestikulaciju dok pregledaju story kako bi pristupili linkovima. Instagram za sada nije objavio detalje o izmeni koju planira.

Sa novom „link sticker“ opcijom, izgleda da će korisnici moći da implementiraju stikere koji imaju linkove ugrađene bilo gde u story sadržaju. Korisnici će takođe imati izbor iz grupe selektovanih stikera koje mogu da implementiraju.

Stikeri umsto Swipe up-a (Foto: Benchmark.rs)

Ranije ovog meseca, Instagram je predstavio nekoliko novih funkcija koje su namenjene zaštiti korisnika od zloupotrebe na platformi. Ovo je korisnicima omogućilo da limitiraju komentare i direktne poruke tokom naleta povećane pažnje. Ozbiljnija upozorenja će se upućivati kada korisnici pokušaju da koriste uvredljiv govor.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime

Poslednje objave

Sremska Rača, selo bogate istorije, nestaje ili čeka bolju budućnost?

Sremska Rača je naselje u Srbiji u opštini Sremska Mitrovica u Sremskom okrugu i 35 km je udaljena od...

Možda vam se svidi: