9.2 C
Novi Sad
četvrtak, 15. aprila, 2021.

Podignuta optužnica za silovanje mladića u Beloj Crkvi

Popularno

Više javno tužilaštvo u Pančevu podiglo je optužnicu protiv N. M. (22) iz okoline Pančeva i M. N. (22) iz Bele Crkve kojom ih tereti da su u noći između 28. i 29. septembra prošle godine silovali i maltretirali 19-godišnjeg mladića iz Bele Crkve, nakon čega su ga opljačkali.

Obojica se optužnicom terete za krivična dela silovanje (za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina) i razbojništvo (za koje im preti zatvorska kazna od dve do 10 godina), navodi se u informaciji tužilaštva dostavljenoj Tanjugu.

Okrivljenima se stavlja na teret da su u večeri između 28. i 29. septembra prošle godine u Beloj Crkvi na naročito svirep i ponižavajući način silom i pretnjom prinudili oštećenog mladića na polne odnose, kome su tom prilikom naneli i teške telesne povrede, navodi tužilaštvo.

Takođe su mu silom i pretnjom oduzeli farmerke i mobilni telefon u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist.

Optužnica je predata Višem sudu u Pančevu početkom marta i trenutno je u postupku ispitivanja, te još uvek nije potvrđena.

N. M. i M. N. je produžen pritvor zbog opasnosti da će u kratkom roku ponoviti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime

Poslednje objave

„Zarobljeni u Indiji“

Ako vam je teško palo zatvaranje u sopstvenim domovima, ograničeno kretanje, minimalni kontakt sa ljudima zajedno sa neizvesnošću zbog...

Možda vam se svidi: